Visste du at det finnes studentorganisasjoner som sender opp ekte raketter eller bygger ekte satellitter? Å jobbe med romvirksomhet er nemlig ikke bare for de som er ferdig utdannet. Mange studenter er også glad i verdensrommet og heldigvis finnes det flere muligheter og prosjekter de kan jobbe med underveis i studiet. Vi har vært så heldige å få kontakt med noen av disse studentene som er brennende interessert i alt som har med verdensrommet å gjøre.

Photo: Andøya Space Education

Ernst Olberts

I’m Ernst, 26 years old and about to graduate for my Master Aerospace Engineering at the Delft University of Technology (TU Delft).

Foto: Fredrik Sirevåg
Foto: Fredrik Sirevåg

Daniel Varming

Mitt navn er Daniel Varming, jeg studerer Datateknologi ved Universitetet i Stavanger og er med i studentforeningen UiS Aerospace.

Foto: Fredrik Sirevåg
Foto: Fredrik Sirevåg

Erlend Fagerheim Eide

Jeg heter Erlend Fagerheim Eide og studerer Automatisering og elektronikkdesign ved UiS, der jeg er nestleder og leder for Avionikk i organisasjonen UiS Aerospace.

Ane Kirstine Havstad Morkemo

Jeg heter Ane Kirstine Havstad Morkemo, studerer Kybernetikk og robotikk, og er medlem av Propulse NTNU.

Anders Indrebø Hestad

Jeg heter Anders Indrebø Hestad, studerer Elektronisk systemdesign og innovasjon (ELSYS) ved NTNU og er medlem i Propulse NTNU.