Copyright Gagarin Cosmonaut Training Centre

Copyright: Gagarin Cosmonaut Training Centre

ESA astronaut Andreas Mogensen, commander Sergei Volkov og Aidyn Aimbetov blir sendt ut i rommet 2. september. Direktesendingen starter 03:35 GMT (05:35 CEST) og utskytning 04:38 GMT (06:38 CEST).

Oppdateringer fra IRISS oppdraget som Andreas er en del av kan du følge på denne bloggen.

Se direkte



ESA 01. september, 2015