Juli har ankommet (den kom fort i år også), og nå har vel alle lærere, elever og barn tatt seg en velfortjent sommerferie håper jeg.

Våren går gjerne fort fordi det skjer så mye. Det har det gjort i ESERO også. En av tingene som er virkelig artig å se tilbake på er den nasjonale CanSat konkurransen på Andøya, der vi var med 10 lag. Det er en stund siden vi var så mange lag samlet i en slik konkurranse. Og ungdommen imponerer alltid med kreative løsninger og gode prosjekter. Vinnerlaget fra Elvebakken vgs, fikk besøke den Europeiske romorganisasjonen, ESA, i Nederland!

Forrige uke samlet vi en hyggelig gjeng med lærere til Teachers’ Space Camp på lærernes hus i Oslo. Der ble de utstyrt med litt aktiviteter om verdensrom og raketter.

Akkurat nå pågår det sommerskole sammen med Observatoriet i Oslo, der elever fra 7–8. trinn får prøve seg på oppdrag med Andøya Mission Control.

I løpet av våren har vi flyttet litt på oss også. Visste du at vi nå er representert i Oslo? Ved å ha folk både på Andøya og i Oslo, håper vi at vi skal klare å være godt tilgjengelig for hele landet. Har du spørsmål om verdensrommet eller bruk av verdensrommet i undervisningen så hjelper vi gjerne til.

Både Paxi og Teddynaut bistår gjerne også 😊

To bamser sitter på bakken med skulpturpark i bakgrunnen.

Vi gleder oss til nytt skoleår i august, der den vakre planeten vår, verdensrommet og vår plass i verdensrommet kan stå på agendaen. Følg med på esero.no for spennende ting som skjer!

Men først litt sommerferie.

God sommer!

Kategorier: Aktuelt

Hopp rett ned til innholdet