Gruppearbejde ved Andøya Space Center Foto: Jan Holmgård

EduGalaxen: «Under Polarhimlen» på Andøya i 2017

Min oplevelse på kurset ”Under Polarhimlen” på Andøya i 2017.

Jeg havde glædet mig længe til kurset med Nordic ESERO på Andøya Space Center. Jeg følte også at jeg med baggrund i de to forbedrende arbejdsopgaver var faglig klar til at komme til feltsamlingen. Ved ankomsten blev vi mindet om, at vi var i Nordnorge. Vejret var rigtig vinterligt, det var koldt, blæste og der var sne og isglat. Flere af deltagerne havde problemer med at komme frem.

Kurset kom i gang med fagligt topforberedte undervisere. Dagene havde hver deres tema med forelæsninger, laboratorieundersøgelser med didaktiske refleksioner og gruppearbejde. Alt tilrettelagt for at give et indblik i det fysiske samspil mellem jorden og solen, som giver os nordlyset. 

Les hele innlegget på Edugalaxen


EduGalaxen er en blogg fra Nordic ESERO. Innlegget er skrevet av kursdeltager Lene Agertoft, Karlslunde i Danmark